Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ροζ σκάνδαλο σε στρατιωτική σχολή-βιντεοσκοπούσε τις περιπτύξεις του με 18χρονη πρωτοετή-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

06.04.2011 | 10:36
Το περιστατικό δεν συνέβη φυσικά στην Ελλάδα, αλλά στην Αυστραλία. Το Υπουργείο Άμυνας της χώρας το έχει επιβεβαιώσει ήδη σαν συμβάν και άνδρες της στρατιωτικής αστυνομίας ερευνούν το θέμα.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια 18χρονη πρωτοετής της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Καμπέρα (Australia Defense Force Academy) κατήγγειλε τον επίσης δόκιμο πρωτοετή φίλο της ότι μέσα στη σχολή τη βιντεοσκοπούσε όταν έκαναν έρωτα και μετέδιδε ζωντανά τις εικόνες στους φίλους του μέσω skype.

 
“Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου” δήλωσε η παθούσα σε κανάλι της Αυστραλίας “Ναι η πράξη έγινε και μάλιστα σε διάφορα σημεία της Ακαδημίας, στους κοιτώνες των ανδρών, στους κοιτώνες των γυναικών, στα αποδυτήρια, στις αποθήκες αλλά σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν ότι αυτά μεταδίδονταν live. Τα είδαν φίλοι, τα είδαν συγγενείς μου, ντρέπομαι πολύ δεν περίμενα να καταχραστεί την εμπιστοσύνη που του έδειξα”
 
Ο επικεφαλής της Ακαδημίας Μπρούς Κόφερ είναι κατηγορηματικός πως εάν αποδειχτούν αληθινές οι καταγγελίες τότε ο νεαρός εραστής θα αποβληθεί δια παντός από την Ακαδημία. Πάντως νομικοί κύκλοι του Υπουργείου Άμυνας της χώρας τονίζουν ότι οι κατηγορίες κατά του πρωτοετούς που θα προκύψουν – εάν προκύψουν – σε καμία περίπτωση δεν θα αφορούν βιασμό, αφού από το ομολογουμένως “ροζ” βίντεο η κοπέλα φαίνεται καθαρά να έχει ενεργό δράση και να συμμετέχει με τη θέληση της.
 
“Οι κατηγορίες που μπορούν να του απαγγελθούν είναι για “παραγωγή και προβολή ερωτικής ταινίας εν αγνοία του παρτενέρ της” τονίζουν οι ίδιες πηγές.
Πάντως τα ροζ σκάνδαλα στη Στρατιωτική Ακαδημία της Καμπέρα, φαίνεται να είναι συνηθισμένο γεγονός. Οι Αυστραλοί την αποκαλούν η “αμαρτωλή Ακαδημία”. Δεν είναι λίγες οι φορές που σκάνδαλα ομαδικού έρωτα στα κτίρια της Ακαδημίας, έχουν βγει στη δημοσιότητα. Το τελευταίο με την 18χρονη έκανε έξαλλο τον Υπουργό Άμυνας Στίβεν Σμίθ, ο οποίος πριοσανατολίζεται να λάβει δραστικά μέτρα, δίχως να διευκρινίσει τι.
 
Δείτε το βίντεο της Αυστραλιανής τηλεόρασης με την 18χρονη Kate να καταγγέλει


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ