Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη "γωνία" ο Γερμανός πρόεδρος λόγω "δωρεάς",διαδηλώνουν Γερμανοί υπέρ Ελλάδας!

17.02.2012 | 12:13
Η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ ακύρωσε την επίσκεψή της στη Ρώμη και θα κάνει ανακοίνωση λίγη ώρα μετά την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ.

Η γερμανική αντιπολίτευση καλεί τον Κρίστιαν Βουλφ να παραιτηθεί μετά το αίτημα των δικαστικών αρχών προς το γερμανικό κοινοβούλιο για άρση της ασυλίας του, ώστε να διερευνηθεί σειρά από κατηγορίες εναντίον του για αποδοχή αθέμιτων προνομίων.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι επρόκειτο να έχει σήμερα στη Ρώμη συνομιλίες με την καγκελάριο της Γερμανίας με θέμα την ελληνική οικονομική κρίση, μεταξύ άλλων. Θα ακολουθούσε κοινή συνέντευξη Τύπου και συνάντηση με τον πρόεδρο τη Ιταλίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας δήλωσε πρόσφατα ότι η Μέρκελ και ο ίδιος θα είχαν εις βάθος συζήτηση για θέματα στα οποία περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Ο Μάριο Μόντι επέκρινε τον περασμένο μήνα τις πρότασεις του Βερολίνου να τεθεί υπό έλεγχο ο προϋπολογισμός της χώρας.

Συνέλαβαν τους Γερμανούς που διαδήλωσαν υπέρ της Ελλάδας!


Η εικόνα στην οδό Καραολή-Δημητρίου στο κέντρο της Αθήνας έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία τουλάχιστον...ξάφνιαζε.
Καλοντυμένοι άνδρες και γυναίκες, νέοι στην ηλικία συγκεντρώθηκαν, με πλακάτ γραμμένα στα ελληνικά και τα γερμανικά. Τα συνθήματά τους και στις δύο γλώσσες.


Γερμανοί στην καταγωγή, αλλά και Έλληνες, ζουν χρόνια στην Ελλάδα και πλέον δεν ανέχονται ούτε εκείνοι τη συμπεριφορά της Γερμανίας απέναντι στη δεύτερη πατρίδα τους.

Τα συνθήματά τους πιο σκληρά και από αυτά που έχουν φωνάξει ή γράψει ακόμη και οι γεννημένοι Έλληνες τον τελευταίο καιρό:
“Δεν θα μας πούνε οι Μερκέλες και οι Σοϊμπλίδες πότε θα ψηφίσει ο κόσμος στην Ελλάδα”
“Σταματήστε το παραμύθι ότι οι Γερμανοί θα σώσουν τους Έλληνες”
“Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας στο όνομα της Γερμανίας!'
“Μήπως θα έπρεπε να πληρώσετε πρώτα εσείς τα χρέη σας από τη ναζιστική περίοδο κωλόπαιδα”

Δείτε φωτό στο Νewsit 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ