Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις 2.30 η συνάντηση Παπανδρέου με τον Σκοπιανό Γκρούεφσκι

29.10.2010 | 09:18
Για τις 2.30 το μεσημέρι μετά την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός, αναβλήθηκε η συνάντησή του με τον σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Γκρούεφσκι.
Η συνομιλία των δύο πρωθυπουργών θα αφορά διμερή θέματα και κυρίως το θέμα του ονόματος του κρατιδίου ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα και την ένταξη των Σκοπίων στη συμμαχία  


Χθες, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι υπάρχει ισχυρή βούληση της κυβέρνησης και του λαού να  υπάρξει πολιτική και οικονομική σταθερότητα στην χώρα μας αλλά και να προχωρήσουν και να συνεχιστούν οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Σημείωσε την ανάγκη θεσμοθέτησης ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ο οποίος όμως θα πρέπει να συνοδεύεται από πολιτικές σταθεροποίησης και ανάπτυξης έτσι ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Για το θέμα των κυρώσεων στις απείθαρχες δημοσιονομικά χώρες είπε ότι η Ελλάδα δεν είναι αντίθετη, αφού ποινές και κυρώσεις προβλέπονται ήδη αλλά είναι αντίθετη και αντιδρά στο ενδεχόμενο, μέτρων πολιτικού χαρακτήρα που αμφισβητούν την δημοκρατική λειτουργία της Ευρώπης όπως είναι η αφαίρεση δικαιώματος ψήφου σε μια χώρα - μέλος.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ