Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο "αντάρτικο" ο Ραγκούσης;Τι πρωτοβουλία ανακοίνωσε

12.03.2012 | 20:06
Στο “αντάρτικο” ο ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης,πριν ακόμη και την τυπική εκλογή Βενιζέλου στη προεδρία του ΠΑΣΟΚ; Θα μπορούσε να ερμηνευθεί κι έτσι η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας “για τη συγκρότηση ρεύματος ανανέωσης”,όπως την ονόμασε.


“Η πρωτοβουλία αυτή για να συγκροτηθεί Ρεύμα Ανανέωσης εκδηλώνεται σήμερα, σεβόμενη τις προτεραιότητες της χώρας.
Είχα επανειλημμένα τονίσει ότι πριν από κάθε συζήτηση για τα θέματα της παράταξης, προηγείται η ολοκλήρωση του PSI και της δανειακής σύμβασης. Και αυτό ήταν αυτονόητο, γιατί η πρωτοβουλία μας αφορά πάνω από όλα την χώρα και τις στρατηγικές της προτεραιότητες.
Επίσης, η πρωτοβουλία συνειδητά εκδηλώνεται μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών υποψηφιοτήτων, ώστε να αποφευχθεί κάθε συσχετισμός με επιλογές προσώπων, κάθε εμπλοκή με υπολογισμούς εσωκομματικών φιλοδοξιών. Και αυτό γιατί ακριβώς η πρωτοβουλία μας δεν αφορά την ηγεσία του κόμματος, αλλά το αξιακό και πολιτικό μέλλον της δημοκρατικής παράταξης και την ανανέωση του πολιτικού συστήματος.
Ταυτόχρονα, η πρωτοβουλία μας εκδηλώνεται σήμερα, όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να συμβάλει αποτελεσματικά, όχι μόνο στο μέλλον, αλλά και στις άμεσες και επείγουσες προκλήσεις για μια ριζοσπαστική ανανέωση της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και του πολιτικού συστήματος”,λέει σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΥΕΘΑ.

Αν θέλετε να διαβάσετε τι ακριβώς είναι αυτή η πρωτοβουλία,μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ