Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Της...Λιβύης στη κυβέρνηση. Ραγκούσης εναντίον Βενιζέλου για τους μετανάστες.

03.03.2011 | 23:21
Επίθεση Ραγκούση σε Βενιζέλο. Ο υπουργός Εσωτερικών βάλει ευθέως εναντίον του ΥΕΘΑ για τη παρέμβασή του στο θέμα των λαθρομεταναστών που κάνουν απεργία πείνας.

«Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαχείριση μιας πολύ σοβαρής κρίσης, που στο επίκεντρό της έχει ανθρώπινες ζωές αλλά και το γενικότερο συμφέρον, να υπάρχει δημόσια παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης, χωρίς να έχει προηγουμένως ζητήσει να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος. 

   

Πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατόν με αυτή τη δημόσια παρέμβαση να λέγεται ουσιαστικά ότι χρειάζεται να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση με την οποία θα αποτραπεί η απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής.

   

Από την πρώτη στιγμή δεν πράττουμε τίποτα διαφορετικό από το να προσπαθούμε να βρούμε μία λύση που θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών - καθοδηγητών τους

   

Μόνον ο κ. Βενιζέλος μπορεί να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών».


Σύμφωνα με πηγές του ΥΕΘΑ ο Βενιζέλος αντιμετώπισε την ανακοίνωση με χαμόγελο,που σημαίνει ότι ετοιμάζεται αντεπίθεση. Θα γίνει της Λιβύης...

Τι είχε πει ο Βενιζέλος.

Ο ΥΕΘΑ απαντώντας σε σχετική παρατήρηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη για το θέμα των λαθρομεταναστών είχε πει το μεσημέρι στη Βουλή ότι " συμφωνώ απολύτως ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας ανθρώπινης ζωής. Θα ασκήσω κι εγώ την όποια πίεση μπορώ να ασκήσω στους αρμοδίους συναδέλφους μου για να αποτραπεί πάσει θυσία και πάσει δυνάμει αυτό το ενδεχόμενο, διότι πράγματι μπορεί αυτό να σηματοδοτήσει εξελίξεις οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ