Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει το ΓΕΕΘΑ για τη καθυστέρηση των μεταθέσεων και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει

19.06.2012 | 12:02Το ΓΕΕΘΑ με ανακοίνωσή του διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει θέμα με τις εγγραφές των παιδιών στρατιωτικών οι οποίοι αναμένουν μετάθεση αλλά και …κυβέρνηση για να γίνουν αυτές.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ έχει υπάρξει επικκοινωνία με το υπουργείο Παιδείας για το θέμα των εγγραφών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το ΓΕΕΘΑ, με το που έγινε γνωστή η αναβολή των μεταθέσεων, επικοινώνησε και ενημέρωσε τα αρμόδια τμήματα των Υπουργείων, Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων , Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη για τα προβλήματα που δημιουργούνται, εξασφαλίζοντας τις απαιτούμενες σχετικές διαβεβαιώσεις προς επίλυσή τους. Αναλυτικότερα:
Συνυπηρέτηση συζύγων στρατιωτικών. Η σχετική εγκύκλιος, που έχει ήδη εκδώσει το Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, αναφέρει ότι οι αιτήσεις αποσπάσεως για συνυπηρέτηση μπορούν να υποβληθούν και μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής, έστω και χειρόγραφα, μόλις γνωστοποιηθεί ο τόπος μετακίνησης του στρατιωτικού. Επιπλέον, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαβεβαιώνουν ότι όποτε υποβληθούν αιτήσεις συνυπηρέτησης θα εξετασθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
Εγγραφή στα σχολεία. Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 7 του νόμου 2817/2000 εγγραφές μαθητών μπορούν να γίνουν κατ εξαίρεση το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.
 

 

ΣΧΟΛΙΑ