Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι μήνυμα έστειλε ο Αβραμόπουλος στο Αφγανιστάν και στους Έλληνες

16.04.2012 | 15:34
Μετά την επίθεση κατά της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος έστειλε μήνυμα προς τους στρατιωτικούς μας ,τους οποίου διαβεβαιώνει ότι όλοι μας εδώ σκεφτόμαστε,αλλά δεν λέει τίποτα για την επιστοφή της δύναμης των 98 ανδρών στην Ελλάδα. Η επιμονή μας να παραμένουμε σε μία αποστολή στην οποία κανείς δεν μας χρησιμοποιεί,εμείς δεν θέλουμε να εμπλακούμε και τελικά θέτουμε και σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αρχίζει να γίνεται ακατανόητη. Τα έξοδα τα αφήσαμε τελευταία.

Όλο το μήνυμα Αβραμόπουλου στου στρατιωτικούς της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν:

«Αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν,

Η είδηση ανήμερα την Αγία Ημέρα του Πάσχα, της επίθεσης που δέχθηκαν οι συμμαχικές δυνάμεις και το ελληνικό στρατιωτικό τμήμα στην Καμπούλ, έστρεψε άμεσα τις σκέψεις μας σε όλους εσάς που συμμετέχετε στην ελληνική αποστολή.

Σας εύχομαι να είστε υγιείς, ασφαλείς και με υψηλό το φρόνημα σας και όταν έλθει η ώρα, να επιστρέψετε στην πατρίδα κοντά στις οικογένειες σας, με την υπερηφάνεια και την αναγνώριση της συμβολής σας στην εμπέδωση της ειρήνης και της Δημοκρατίας στην ευαίσθητη αυτή γωνία του πλανήτη.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία σας, μεριμνούν ώστε η εκπλήρωση της αποστολής σας και η εκεί παραμονή σας να συντελείται κάτω από όρους ασφαλούς διαβίωσης, αλλά και διαρκούς βελτίωσης των εκεί συνθηκών.

Με τις σκέψεις αυτές και  τις πασχαλινές  ευχές μου για κάθε καλό σε σας και τις οικογένειές σας, σας στέλνω τα πιο εγκάρδια και ειλικρινή αισθήματα μου βαθειάς εκτίμησης και αγάπης».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ