Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ισραήλ αγοράζει ιταλικά εκπαιδευτικά αεροσκάφη,απορρίπτοντας ΗΠΑ!Βίντεο

21.01.2012 | 00:53Την ίδια ώρα που ΗΠΑ και Ισραήλ έχουν τις διαφωνίες τους για την υπόθεση του Ιράν, η κυβέρνηση Νετανιάχου,προχωρά σε μια απόφαση-μήνυμα προς την Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισραηλινού αλλά και του ιταλικού Τύπου, το Ισραήλ ,απορρίπτει την αγορά εκπαιδευτικών αεροσκαφών T-50 που κατασκευάζουν οι Κορεάτες με την στήριξη της αμερικανικής Lockheed Martin και θα επιλέξουν τα ιταλικά Μ 346 της Alenia!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι στρατιωτικοί του Ισραήλ,μετά από μήνες δοκιμών επέλεξαν το ιταλικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος για να αντικαταστήσουν τα παλαιά αμερκανικά εκπαιδευτικά τους.
Η “χασούρα” για τους αμερικανούς είναι 1 δις δολάρια. Βέβαια μένει να ανακοινωθεί και επισήμως για να κλείσει η υπόθεση. Με δημοσιεύματα γίνονται αγορές μόνο στην Ελλάδα,ως γνωστόν.

Τα M-346 κοστίζουν $ 20 εκατομμύρια το καθένα.

Οι Κορεάτες,λένε τα δημοσιεύματα καταγγέλουν “εύνοια” υπέρ των Ιταλών και απειλούν να κινηθούν νομικά,αλλά είναι σαφές ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να κάνει πίσω αν οριστικοποιήσει την απόφαση για την αγορά των M 346.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ