Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΝΑΤΟ χτύπησε στη Τρίπολη,στοχεύοντας Καντάφι.Τραυματίστηκαν παιδιά.

10.05.2011 | 06:03
Πέντε ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το κέντρο της πρωτεύουσας της Λιβύης, Τρίπολης, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων στα διεθνη ειδησεογραφικά πρακτορεία.

   

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες ανέφερε στο Ρόιτερ, ότι οι εκρήξεις προκλήθηκαν από πυραύλους που εκτοξεύθηκαν προφανώς από Νατοϊκά αεροσκάφη και φαίνεται ότι στόχευαν μία ακόμα από τις κατοικίες-κρυσφήγετα του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι.

  Οι αρχές της Λιβύης ανακοίνωσαν ότι τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν από θραύσματα υαλοπινάκων, που εκσφεντονίστηκαν από τις εκρήξεις που προκάλεσε ο βομβαρδισμός νωρίς τα ξημερώματα από αεροσκάφη του ΝΑΤΟ, στο κέντρο της Τρίπολης.

   

" Δύο από τα παιδιά είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου", ανέφερε ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

    Οι αρχές μετέφεραν δύο φορές τους ξένους δημοσιογράφους στην περιοχή Νταχμάνι της πρωτεύουσας Τρίπολης, για να διαπιστώσουν τα αποτελέσματα, όπως ισχυρίστηκαν, της νέας πυραυλικής επίθεσης των δυνάμεων της Συμμαχίας. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ