Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17.01.2012 | 00:52

Το ΠΝ τίμησε την "νοσοκόμα της Αλέξανδρειας"

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού,είχε κάτι ιδιαίτερο φέτος.                                            

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού,είχε κάτι ιδιαίτερο φέτος.Έδειξε το ΠΝ δεν ξεχνά να τιμήσει στελέχη του που τίμησαν με το παραπάνω τη στολή τους.

Στο πλαίσιο της τελετής βραβεύθηκε από τον Διευθυντή ΓΕΝ/ΔΥΓ Υποναύαρχο (ΥΙ) Απόστολο Μαντίδη ΠΝ η κυρία Σπυριδούλα Ανδρώνη, εν αποστρατεία στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, για την προσφορά της ως εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρειας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  Επίσης βραβεύθηκαν οι αριστούχοι  μαθητές της ΣΜΥΝ.

Στην τελετή παρέστησαν ό Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Μαζαράκης Αινιάν ΠΝ, ο Διοικητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Αναστάσιος Κάτσαρης ΠΝ και το νεανικό χωροδιακό σύνολο Έλενας Καντάρη – Κούκου που έψαλε κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια.
                                           

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ