Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το υπό ίδρυση κόμμα Αποστράτων για τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης

29.10.2011 | 22:46Με  θλίψη  και  οδύνη παρακολούθησε ο Ελληνικός Λαός, την Εθνική του Εορτή να μετατρέπεται σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του πολιτικού κατεστημένου.

 
  Αυταρχικές συμπεριφορές, αντιλαϊκά μέτρα, λανθασμένες αποφάσεις που μας οδήγησαν σε καθεστώς ξένης κηδεμονίας  παραμονές του εορτασμού του ΟΧΙ, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες, βλέποντας μακρύτερα από τους πολιτικούς τους και διαπιστώνοντας την Εθνική, Ηθική, Οικονομική και Πολιτική κρίση που διέρχεται η χώρα,  προτίμησαν να μετατρέψουν την  ημέρα της Εθνικής μας εορτής, σε ημέρα οργής.
 
  Σίγουρα εμείς, θεωρούμε ότι ο εορτασμός της Εθνικής μας Επετείου δεν πρέπει να περιέχει ούτε ψήγματα παρόμοιων εκδηλώσεων, οι οποίες είναι αντίθετες με τον τρόπο που οι Έλληνες έμαθαν να τιμούν τους ήρωες  τους, αλλά καταλαβαίνουμε την αγωνία και την αγανάκτηση των συμπατριωτών μας, οι οποίοι την ημέρα που πριν 71 χρόνια, υπερήφανα η πολιτική της ηγεσία αντέταξε τα λιγοστά της όπλα απέναντι στον επίδοξο κατακτητή, αισθάνονται ότι η σημερινή της πολιτική ηγεσία, παρέδωσε την Εθνική μας ανεξαρτησία, σε νέους οικονομικούς κατακτητές, λόγω σφαλμάτων και αντεθνικών της επιλογών.
 
  Oι εκδηλώσεις όμως αυτές, είναι προοίμιο διάλυσης του κράτους, της κοινωνικής συνοχής και της ειρηνικής συνύπαρξης των πολιτών σε μία συντεταγμένη πολιτεία. Η ανικανότητα ελέγχου και σωστού χειρισμού από την πολιτεία ενδεχομένως σε λίγο να δημιουργήσει μη αναστρέψιμες καταστάσεις με ολέθρια για το τόπο αποτελέσματα.
 
  Πιστεύουμε λοιπόν, να κατάλαβαν έστω και τώρα, ότι δεν έχουν ούτε κατ ελάχιστο την λαϊκή αποδοχή και πρέπει αύριο κιόλας, να παραδώσουν και τις 300 καρέκλες τους και να παραμείνουν στο περιθώριο της πολιτικής, αφήνοντας τις νέες δυνάμεις, τις οποίες ο Λαός θα εμπιστευθεί και θα τους αναθέσει την τιμωρία των υπευθύνων, αλλά κυρίως θα τους ορίσει να εργασθούν σκληρά και σε συνεργασία μαζί του, να συσπειρώσουν το Έθνος και να ξαναδώσουν στους Έλληνες την χαμένη τους υπερηφάνεια .

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ