Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τόπος προσκυνήματος από πλήθος κόσμου, το σημείο της δολοφονίας των 2 ηρώων της ΕΛ.ΑΣ

03.03.2011 | 09:44
Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες πολίτες περνούν και αφήνουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα στη μνήμη των 2 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσαν νεκροί από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Οι σκηνές είναι σπαρακτικές. Πολίτες πέφτουν στην αγκαλιά αστυνομικών και κλαίνε με λυγμούς για τον χαμό των 2 παιδιών.
Πολίτες κάθε ηλικίας στέκονται με βουβό πόνο, άλλοι στήνουν πηγαδάκια και ψάχνουν να βρουν το γιατί και άλλοι κλαίνε σα να έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.
Δεκάδες είναι και οι συνάδελφοι των 2 αδικοχαμένων παιδιών οι οποίοι ορκίζονται οτι θα βρουν τους δράστες της δολοφονίας του Γιάννη και του Γιώργου.
 
Σήμερα, το Περιστέρι και τα Τρίκαλα έχουν ντυθεί στα μαύρα.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα θα γίνει στις 12:00 η κηδεία του 22χρονου Γεώργιου Σκυλογιάννη, ενώ στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.
Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μνήμη των δύο νεκρών, μετά από εντολή του αρχηγού.
 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ