Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος " Αντιπυραυλική ασπίδα φτιάχνει η Τουρκία", "Αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους"

07.12.2011 | 10:34
 MANΩΛΗΣ  ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

     «Αντι-γειτονικό σύστημα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Akşam , η οποία γράφει πως η τουρκική κυβέρνηση έχει λάβει την απόφαση να θωρακίσει τη χώρα εναντίον των απειλών του Ιράν και της Ρωσίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Άγκυρα θα δημιουργήσει δική της αντι-πυραυλική ασπίδα στα ανατολικά της σύνορα τοποθετώντας αντιαεροπορικά συστήματα Patriot. Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα από το στρατιωτικό συμβούλιο.

 

« Η τελεία στη μολότοφ» είναι το τίτλος της Sabah η οποία αναφέρει πως η εισαγγελία των Αδάνων θεώρησε τη βόμβα μολότοφ ως όπλο, και ζήτησε την κάθειρξη 20 ετών για τον 15χρονο που την πέταξε εναντίον των αστυνομικών. Παρόμοια απόφαση είχε λάβει και η εισαγγελία της πόλης Βαν.

 

 « Αυξήσεις στους μισθούς 450.000 δημοσίων υπαλλήλων» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan που αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση Ερντογάν δίνει μεγάλες αυξήσεις σε μερίδα δημοσίων υπαλλήλων. Στην Τουρκία ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων φτάνει τα 2 εκατομμύρια. Οι αυξήσεις που θα λάβουν θα κυμαίνονται από 123 έως και 723 λίρες δηλαδή από 50 Ευρώ μέχρι και 300 Ευρώ.   


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ