Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος " Η Άλωση τους Χολιγουντ" "Το σχέδιο εκδίκησης για το PKK για 2012"

17.02.2012 | 11:50
  

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

  

«Η Άλωση του Χόλιγουντ είναι κοντά» έχει τίτλο η τουρκική εφημερίδα Taraf που κάνει αναφορά στη νέα τουρκική ταινία «Άλωση 1453» που έχει ως θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Η ταινία είναι τουρκικής παραγωγής και θεωρείται πετυχημένη σε επίπεδο παραγωγής. Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως ολη η εικόνα δείχνει πως οι τουρκικές εταιρείες παραγωγής έχουν βελτιώσει σημαντικά

 

«Το σχέδιο εκδίκησης 2012 του PKK”  είναι ο τίτλος της εφημερίδας Bugün που αναφέρει πως η Κουρδική οργάνωση θεωρεί ως κρίσιμο το έτος και ετοιμάζει μεγάλες επιθέσεις στη Νοτιοανατολική Τουρκία κυρίως στην περιοχή Τσουκούρτζα, Γιουκσέκοβα.

 

«Τα τρομέρα πλεονεκτήματα της Κωνσταντινούπολης» είναι  ο τίτλος της Sabah που αναφέρει πως η Τουρκία στην προσπάθεια της να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου για την υποψηφιότητα της για την ανάληψη της Ολυμπιάδας του 2020 θα προσπαθήσει να ζητήσει τη βοήθεια του λογοτέχνη Ορχάν Παμούκ και του τραγουδιστή Ταρκάν. Η ίδια εφημερίδα ισχυρίζεται πως και τα μεγάλα έργα θα φέρουν πολλές ψήφους για την ανάληψη της Ολυμπιάδας.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ