Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος " Ισραηλινοί αγοράζουν οικόπεδα στη Βόρεια Κύπρο", "117.000 σεισμόπληκτοι ζουν σε κοντέινερ"

06.02.2012 | 07:38
  

  ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

  «Στην Κύπρο πίσω από το στρατόπεδο υπάρχει οικόπεδο του Ισραήλ» είναι ο τίτλος  της εφημερίδας Takvim που ισχυρίζεται πως Ισραηλινοί μέσω εταιρειών του εξωτερικού αγοράζουν οικόπεδα στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει « Ισραηλινοί αγόρασαν οικόπεδο σε απόσταση 450 μέτρων από το στρατόπεδο των Δυνάμεων Ασφαλείας του τουρκικού στρατού.

 

«Ο πληθυσμός 117.000» είναι ο τίτλος της Ηürriyet που αναφέρει πως 117.000 θύματα του σεισμού στην πόλη Βαν της ανατολικής Τουρκίας, που επλήγη από τον Εγκέλαδο το Νοέμβριο του 2011 ζουν σε κοντέινερ. Επίσης άλλοι 7500 άνθρωποι που ζουν σε σκηνές θα μεταφερθούν σύντομα σε κοντέινερ.

 


« H 3η γέφυρα του Βοσπόρου είναι εύκολη για μας» είναι τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Dünya που κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών Μπιναλί Γιλντιρίμ που υποστηρίζει πως το σχέδιο της κατασκευής της νέας γέφυρας του Βοσπόρου θα μπορεί να ολοκληρωθεί εντός τριών ετών. «Μια επένδυση ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη μορφή αυτοχρηματοδότησης είναι εύκολη υπόθεση για μας» υποστηρίζει ο τούρκος υπουργός.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ