Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τους 700 έφθασαν οι νεκροί στη Συρία!

27.04.2011 | 15:40
Ο τραγικός απολογισμός από την επιχείρηση καταστολής της εξέγερσης στην πόλη Ντεραά τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας, από τις δυνάμεις ασφαλείας, έφθασε τους 35 νεκρούς.


Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ έδωσε εντολή να πάρουν θέσεις στρατεύματα, σε προάστιο της Δαμασκού, κατά τη διάρκεια της νύχτας

Λευκά λεωφορεία μετέφεραν στρατιώτες με πλήρη εξάρτηση μάχης, στο νότιο προάστιο της πρωτεύουσας Δαμασκού, τη Ντουμά, σύμφωνα με όσα δήλωναν αυτόπτες μάρτυρες αργά το βράδυ.

Η Ντουμά είναι το προάστιο από το οποίο προσπάθησαν αρκετές φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι δημοκρατικοί διαδηλωτές να πραγματοποιήσουν πορεία προς το κέντρο της Δαμασκού, αλλά οι σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας του καθεστώτος τους σταμάτησαν.

Σύμφωνα με ανώνυμη μαρτυρία πρώην στρατιωτικού, περίπου 2.000 άντρες των δυνάμεων ασφαλείας πήραν θέσεις στο προάστιο Ντουμά, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στήνοντας σημεία ελέγχου και σημεία εξακρίβωσης της ταυτότητας κατοίκων της περιοχής, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν και να συλλάβουν υποστηρικτές των δημοκρατικών διαδηλωτών.

Tags: ΣΥΡΙΑ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ