Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπάρχει "γαλάζιος Άκης"; Τι εξυπηρετούν οι φήμες και τα σενάρια που διακινούνται

16.08.2012 | 13:57

“Κάθαρση” σε επίπεδο “επικοινωνιακό” που επιβάλει τη “συγγραφή σήριαλ” περί επικείμενων συλλήψεων υπουργών Άμυνας με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης ή κάτι υπάρχει;

Τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που θέλουν κι άλλο πολιτικό πρόσωπο να συλλαμβάνεται για “μαύρο χρήμα” διακινούνται με ένταση. Τις τελευταίες ώρες άρχισε να κυκλοφορεί ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αναμένει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με το “φάκελο του “γαλάζιου Άκη”!

Υπάρχει “γαλάζιος Άκης”; Όσοι διακινούν τα σενάρια επικαλούνται πηγές του ΣΔΟΕ και συνδέουν την απομάκρυνση Διώτη από την υπηρεσία με τα όσα είχε ανακαλύψει για το πολιτικό πρόσωπο που φέρεται να έχει εμπλακεί σε διακίνηση “μαύρου χρήματος”.

Πηγή από την Αθήνα που γνωρίζει όμως καλά τα γερμανικά πράγματα ,υποστηρίζει πάντως ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα”.

Όλα αυτά είναι φυσικά στον αέρα. Είναι δεδομένο ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πιστεύουν ότι η λεγόμενη κάθαρση ασφαλώς και δεν μπορεί να θεωρείται…ολοκληρωμένη με τη προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου!

Όμως η λεγόμενη κάθαρση για να γίνει ουσιαστική δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως “πυροτέχνημα” και “προπέτασμα καπνού” πίσω από το οποίο υποκρύπτονται άλλες σκοπιμότητες, με κυρίαρχη τον αποπροσανατολισμό.

Κάθαρση και ειδικά στο χώρο των εξοπλισμών στον οποίο μονίμως εδώ και χρόνια είναι στραμμένα όλα τα φώτα ,μπορεί να γίνει στο “άψε-σβήσε”. Γιατί ως γνωστόν “ο έρωτας και το χρήμα” δεν κρύβονται. Και σ΄ αυτό το χώρο υπήρξε πολύς …έρωτας. Για το χρήμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε "απομόνωση" Άκης-Βίκυ στο Κορυδαλλό.Περιορισμοί και απαγορεύσεις στα επισκεπτήριά τους

Άκης Τσοχατζόπουλος:η άνοδος,η εξουσία,η πτώση,η σύλληψη.Όλη η πορεία με σπάνιες φωτογραφίες

Πως και από που προέκυψαν οι πληροφορίες για δεύτερη σύλληψη υπουργού

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ