Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Άδειασε" ο κωδικός για τα αναδρομικά των στελεχών των ΕΔ! Που μεταφέρθηκαν 88 εκατομμύρια

19.05.2015 | 22:00
Μεταφορά ποσού 88 εκατομμυρίων ευρώ από τον κωδικό που αφορούσε στα αναδρομικά των στελεχών των ΕΔ, σε κωδικό που αφορά στην καταβολή των αποδοχών του προσωπικού.

Την σχετική απόφαση αποκαλύπτει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο πρόεδός της Ηλίας Νατσιούλας επισημαίνει σχετικά με την μεταφορά αυτού του μεγάλου ποσού:


“Πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει για την Απόφαση που υπέγραψε ο ΥΠΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος για την μεταφορά ποσών από Κωδικό της ηλεκτρικής ενέργειας σε κωδικό των οδοιπορικών εξόδων, ώστε να καλυφθούν οι 4 ΗΕΕ παραμεθορίου, καθώς δεν είχαν προβλεφθεί πέρυσι κονδύλια με το σχέδιο Π/Υ 2015.
 
Σήμερα η ΕΣΠΕΘ φέρνει στο «φως» μια νέα Απόφαση που υπέγραψε ο κ. Πάνος Καμμένος και με την οποία έρχεται και νέα ανακατανομή στον Π/Υ του ΥΠΕΘΑ και το ποσό μεταφοράς ανέρχεται σε 88 εκατ!!!
 
Συγκεκριμένα μεταφέρονται 88 εκατ ευρώ περίπου από το σύνολο των 140 εκατ ευρώ που εγγράφηκαν αρχικά στον Π/Υ του 2015 του ΚΑΕ 0418, κωδικού που αφορά στην καταβολή της διαφοράς αποδοχών της παρ. 3 του άρθρου 86 του ν. 4307/14(ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ).
 
Το παραπάνω ποσό μεταφέρεται σε κωδικούς που καταβάλλεται η μηνιαία μισθοδοσία των στελεχών (ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, όπως ΚΑΕ 0411, 0412, 0414, 0415 Κ.Λ.Π).
 
Πρόκειται για μια μεγάλη μεταφορά ποσού στους παραπάνω κωδικούς και αντίστοιχα μια μεγάλη μείωση του κωδικού των αναδρομικών. Συγκεκριμένα οι κωδικοί του ΓΕΣ ενισχύονται σχεδόν όλοι ήτοι ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΊ ΚΑΙ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΣΌ 66 ΕΚΑΤ ΠΕΡΊΠΟΥ. Στο ΓΕΝ και ΓΕΑ ενισχύεται ο κωδικός του  Βασικού Μισθού”.

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την σχετική απόφαση

Τι απάντησε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για τους μισθούς των στρατιωτικών


"Αναδρομικά ξεχάστε τα" - Ποιος υπουργός της κυβέρνησης το λέει

 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ