Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αεροσκάφος Τσέσνα: Εντείνονται οι έρευνες για τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη

17.10.2016 | 08:07
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Νύχτα αγωνίας για την τύχη των δυο πιλότων του αεροσκάφους Τσέσνα που αγνοείται από χθες το απόγευμα, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Όλη τη νύχτα ελικόπτερο Super Puma, ερευνούσε την περιοχή, η οποία είναι ορεινή και γεμάτη χαράδρες.

Από εδάφους τα κομάντο της 31 ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με δυνάμεις της ΕΜΑΚ όργωναν την περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους δυο αγνοούμενους.Ο 32χρονος κυβερνήτης του ελαφρού αεροσκάφους, είναι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, και υπηρετεί στα Super Puma. Πολλές φορές πετούσε με αεροπλάνα της αερολέσχης ως εκπαιδευτής.

Χθες μάλιστα, την ώρα που πέρασε από την αερολέσχη της Θήβας  έκανε ckeck-in το οποίο δημοσιοποίησε στους φίλους του μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας Facebook.

Από το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις που ερευνούν την περιοχή θα ενισχυθούν, τόσο στο έδαφος όσο και από αέρος με ένα ακόμα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τη NOTAM Που εκδόθηκε χθες, το επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται στο δάσος των Καλαβρύτων και όπως φαίνεται από τον χάρτη η περιοχή έχει χαράδρες και πυκνή βλάστηση.

Τσέσνα: Σε ποια περιοχή ψάχνουν το αεροσκάφος που αγνοείται - ΧΑΡΤΗΣ

Έρευνες για το αεροσκάφος Τσέσνα που αγνοείται από το απόγευμα με δυο επιβαίνοντες - Αποχώρησε το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας - Στέλνουν Super Puma με διόπτρες νυχτερινής όρασης.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ