Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφγανιστάν: Νέες ΝΑΤΟικές απώλειες - BINTEO

02.05.2018 | 08:00
Νέες ΝΑΤΟικές απώλειες στο Ανατολικό Αφγανιστάν ύστερα από συγκρούσεις μεταξύ των συμμαχικών δυνάμεων και μαχητών-ανταρτών.

Τουλάχιστον ένας Αμερικανός στρατιώτης και αρκετοί Αφγανοί, μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο Ανατολικό Αφγανιστάν.

Σε επίσημή ανακοίνωση της η αποστολή Resolute Support Mission (RSM) του ΝΑΤΟ, δήλωσε ότι ένας Αμερικανός σκοτώθηκε και ένα άλλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης στο ανατολικό Αφγανιστάν στις 30 Απριλίου.

Η δήλωση αναφέρει επίσης ότι, επιπλέον, πολλά μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του Αφγανιστάν σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν.Ο Αμερικανός τραυματίας, του οποίου η υγεία βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης Μπαγκράμ για θεραπεία.

Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον ακριβή τόπο όπου έλαβε χώρα η σύγκρουση, αλλά οι δυνάμεις του Αφγανιστάν και των ΗΠΑ εμπλέκονται κυρίως σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στην ανατολική επαρχία Νανγκαρχάρ του Αφγανιστάν κατά των ανταρτών του ISIS και των Ταλιμπάν.

Δείτε βίντεο από πραγματικές μάχες στο Αφγανιστάν.

 

Πηγή: Khaama.com

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ