Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος: Ακροβάτης αλλά με "δίχτυ ασφαλείας"

21.07.2014 | 00:01
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος σ΄ όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του ισορροπεί σ΄ ένα τεντωμένο σχοινί. Το ΄φερε έτσι η συγκυρία να αναλάβει την διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας σε μια από τις χειρότερες περιόδους για τη χώρα.

Από την μία η οικονομική θύελλα που σάρωσε τα πάντα . Από την άλλη οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις με αναδιοργάνωση ,εκσυγχρονισμό, “συμμάζεμα”.

Σ΄ όλα αυτά τα θέματα οι χειρισμοί του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ δέχτηκαν εντονότατη κριτική . Και από το προσωπικό και από κάποιους -όχι όλους- δημοσιογράφους. Το Onalert συπεριλαμβάνεται σ΄ όσους του έχουν ασκήσει κριτική . Και θα συνεχίσει να του ασκεί όταν πρέπει.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ πρέπει να είναι ετυχής και να αισθάνεται τυχερός γιατί είναι ένας “ακροβάτης με δίχτυ ασφαλείας”. Είναι ίσως αν όχι ο μοναδικός, ένας από τους ελάχιστους Αρχηγούς που έχει την τύχη να απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας. Στα σωστά και στα λάθη. Και αυτό είναι προς τιμή της σημερινής πολιτικής ηγεσίας.

Αυτό δεν πρέπει να το αγνοεί αλλά να το εκμεταλλευθεί. Ίσως τώρα στην τελική ευθεία της θητείας του υπέρ του προσωπικού. Και το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα το τιμωρεί αλλά ποιος θα μπορέσει να το “ανακουφίσει” από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε ακόμη:

"Μέτωπο" κατά Κωσταράκου για την δημιουργία
Α/ΓΕΕΘΑ "ηγεμόνα"! Ποιοι λένε όχι


Το μεγάλο δίλημμα του Α/ΓΕΕΘΑ και οι κρίσεις Αρχηγών - Μένει η φεύγει για το εξωτερικό;


Αναφορά στον Άρειο Πάγο για τη μήνυση κατά Α/ΓΕΕΘΑ για "υπέρβαση πειθαρχικής εξουσίας"


Ο Α/ΓΕΕΘΑ "αποκαλύπτει" ποιοι επιχειρούν "να κλονίσουν την ψυχολογία των στελεχών των ΕΔ""Τσεκούρι" στους Ανώτατους με έγγραφο εντολή Κωσταράκου - Πόσοι και πότε φεύγουνΤα tweets του Α/ΓΕΕΘΑ πήγαν στον Σταϊκούρα; Τι έχει δηλώσει μέχρι τώρα για "ισοδύναμα"Ποιο βιβλίο του Α/ΓΕΕΘΑ θα γίνει μπεστ σέλερ! Αρκεί να αποφασίσει να το γράψει


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ