Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΓΕΣ: Επίσκεψη στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμούπολης

14.08.2018 | 11:50
 Στην Ερμούπολη της Σύρου βρέθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής,προκειμένου να επισκεφθεί το Τάγμα Εθνοφυλακής που εδράζεται στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ».

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Τάγμα Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Ερμούπολης Σύρου, με έδρα το Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ».

Ο Αρχηγός, με το πέρας της ενημέρωσής του, πραγματοποίησε ομιλία προς το προσωπικό του Στρατοπέδου, Μόνιμους, Έφεδρους Αξιωματικούς και Οπλίτες, καθώς επίσης και Εθνοφύλακες.

Κατά την ομιλία του ο ΑΓΕΣ τόνισε τη διττή αποστολή του Στρατού Ξηράς στους τομείς της αποτροπής και της κοινωνικής προσφοράς, ενώ παράλληλα συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού για τον επαγγελματισμό και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τους διακατέχει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην δυναμική των θεσμών της Εθνοφυλακής και της Εφεδρείας, ως σημαντικούς πολλαπλασιαστές Ισχύος του Στρατού Ξηράς.

Με το πέρας της επίσκεψής του στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού, ο Αρχηγός, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου και Μυκόνου, κ.κ. Δωρόθεο Β, ο οποίος τον καλωσόρισε, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε πλήρη επιτυχία στα καθήκοντά του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη του ΑΓΕΣ στην Σύρο:


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ