Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α/ΓΕΣ: Στην τελετή ονομασίας των νέων οπλιτών στρατονομίας - σμηνιτών αερονομίας

01.12.2017 | 22:06
Στην τελετή ονομασίας 144 Οπλιτών της Στρατονομίας και 38 Σμηνιτών της Αερονομίας, της 2017 Ε΄/ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) στην Καρδίτσα, βρέθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας, έχει ως αποστολή να εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα Στελέχη και τους Οπλίτες της Στρατονομίας και τους Σμηνίτες της Αερονομίας.

Στο περιβάλλον της καλλιεργούνται η ενσυνείδητη πειθαρχία και οι στρατιωτικές αρετές, με στόχο να είναι αποτελεσματικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η εκπαίδευση των Στρατονόμων και Αερονόμων είναι απαιτητική και διαρκεί 6 εβδομάδες. Περιλαμβάνει καθημερινή σωματική γύμναση, διέλευση στίβου εμποδίων, αυτοάμυνα, βολές με ελαφρά όπλα Πεζικού, μηχανοδήγηση οχημάτων και δικύκλων, καθώς και ασκήσεις μάχης με πραγματικά πυρά.

Συγχαρητήρια στο ΚΕΣΝ για την άριστη οργάνωση της τελετής, στους εκπαιδευτές για την εξαιρετική εικόνα των νέων Στρατονόμων και Αερονόμων και στους γονείς για τους λεβέντες που παραδίδουν στον Ελληνικό Στρατό.

Το επιτελεία ευχήθηκαν στους νέους στρατονόμους και αερονόμους κάθε επιτυχία στα δύσκολα και απαιτητικά καθήκοντα που αναλαμβάνουν. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ