Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγίων Πάντων 2018: Μήνυμα Κικίλια για την ημέρα τιμής των αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ

03.06.2018 | 09:17
Μήνυμα μέσω Twitter για την ημέρα τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας, που εορτάζεται σήμερα των Αγίων Πάντων, έστειλε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Κικίλιας. 

"Κυριακή των Αγίων Πάντων σήμερα, ημέρα τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους, τους σεβόμαστε και τους τιμούμε. Καλημέρα!", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε το tweet


Η εορτή των Αγίων Πάντων (κινητή εορτή) έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατά την ημέρα αυτή διοργανώνονται εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και περιφερειακά στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας.

Η θεσμοθέτηση του εορτασμού της Ημέρας προς τιμή των αποστράτων έγινε από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ