Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Αγνοείται η τύχη του αμνού"! Απίστευτο σήμα από πολεμικό πλοίο στο Στόλο!

19.01.2016 | 19:08
Αν δεν το διαβάζαμε με τα μάτια μας δεν θα το πιστεύαμε. Κι επειδή δεν το πιστεύαμε μας το έδωσαν προς …ανάγνωση. Και δεν μπορούμε παρά να το μοιραστούμε μαζί σας. Είναι σήμα από πολεμικό πλοίο του Στόλου. Κι αναφέρεται σ΄ ένα περιστατικό που πρώτα απ΄ όλα -για να αρχίσουμε με τα σοβαρά- δείχνει πόσο σημαντική είναι η παρουσία των πολεμικών μας πλοίων στα νησιά του Αιγαίου. Των πληρωμάτων των πλοίων μας για τους κατοίκους των νησιών.

Το σήμα αναφέρεται στη βοήθεια που παρείχε ο ιατρός του πλοίου σε αντιμετώπιση περιστατικού υγείας κατοίκου της Αστυπάλαιας.

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ευτράπελα με το σήμα. Στο οποίο αναφέρεται ότι η οικογένεια του ασθενούς για να ευχαριστήσει στην ιατρό ένα ολοκληρο …αμνό! Και συνεχίζει ότι “έκτοτε δηλώνει αναρμόδια για καθορισμό περαιτέρω τύχης του"! Του αμνού!

Δεν γνωρίζουμε αν άρχισαν …ανακρίσεις ή αν το θέμα θα εξεταστεί σε κάποιο από τα επόμενα Ανώτατα Ναυτικά Συμβούλια! Το θέμα είναι ότι σε σήμα πολεμικού πλοίου αναφέρεται ως συμβάν άξιο λόγου η τύχη …του αμνού!!! 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ