Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αιφνιδιασμός με ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ από Πάνο Καμμένο που "τεστάρει" τους Αρχηγούς

24.02.2015 | 06:41
Ένα 24ωρο πριν από το αναμενόμενο διατάχθηκε η άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ “με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που εδόθη σήμερα Τρίτη 24/2/15 στις 06:00, στο πλαίσιο άσκησης «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 1/15», συγκροτήθηκε η δύναμη για εκτέλεση επιχειρήσεων σε περιοχή του Αργοσαρωνικού και νησιών Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και στην περιοχή του Έβρου με σκοπό την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Η άσκηση ξεκινά στις 07:00”.

Όπως είχε γράψει το Onalert.gr η άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ ήταν προγραμματισμένη για αυριο Τετάρτη. Η “διαρροή” της οδήγησε στην επίσπευσή της, για να διαπιστωθεί πως λειτουργεί το όλο σύστημα σε …αιφνιδιασμό. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μόλις επέστρεψε από το Άμπου Ντάμπι μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο ζήτησε να δοθεί η διαταγή για τον ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ ,ο οποίος εξελίσσεται σε Έβρο και ανατολικό Αιγαίο.

Η άσκηση γίνεται λίγα 24ωρα πριν από την αναμενόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις. Η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμη και πάντως σίγουρα θα γίνει μετά από συνάντηση κορυφής Τσίπρα-Καμμένου στην οποία θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις. Τα αποτελέσματα του ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ θα ληφθούν υπ΄ όψιν στην αξιολόγηση των Αρχηγών.


Διαβάστε ακόμη:

ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ κρίσεων! Σχεδιάζουν άσκηση λίγο πριν συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις!


Γιατί ο Καμμένος "τα΄χει πάρει" με τα NH-90 - Ένα έγγραφο εξηγεί


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ