Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AirAsia: Κινέζος προειδοποίησε για την πτώση 13 μέρες πριν!

30.12.2014 | 14:24
Μια περίεργη εξέλιξη έχει προκαλέσει νέες σκέψεις σχετικά με το πως και το γιατί κατέπεσε το Airbus της AirAsia. Ένας Κινέζος είχε προειδοποιήσει, μέσω διαδικτύου, δύο εβδομάδες πριν την πτώση του αεροσκάφους, τους επίδοξους επιβάτες να αποφύγουν να ταξιδεύσουν με το μοιραίο αεροσκάφος.

“Υπάρχει μια δημοσίευση σε ένα κινεζικό διαδικτυακό blog, ο διαχειριστής του οποίου, 13 ημέρες πριν το συμβάν, είχε προειδοποιήσει τους επίδοξους επιβάτες της AirAsia να μην πετάξουν με αεροσκάφος της εταιρείας. Έγραφε πως αυτοί που κατέρριψαν το μαλαισιανό Boeing πρόκειται να καταρρίψουν και το Airbus, με στόχο να καταστρέψουν οικονομικά την εταιρεία, συνδέοντας και τα δυο γεγονότα με τις ΗΠΑ”, ανέφερε ειδικός του διαδικτύου.Η δημοσίευση αυτή κυκλοφορεί, πλέον, ευρέως στο διαδίκτυο. Ο Κινέζος blogger έγραψε πως την ευθύνη για ότι πρόκειται να συμβεί φέρει μια σκοτεινή οργάνωση με την ονομασία “Διεθνές Μαύρο Χέρι”, η οποία έχει ως στόχο να καταστρέψει οικονομικά την 6η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου, την AirAsia.

“Το Μαύρο Χέρι έχει στοχοποιήσει την AirAsia. Με δεδομένη την ισχύ της οργάνωσης αυτής, προτείνω σε όλους τους Κινέζους επίδοξους επιβάτες να μην ταξιδεύσουν με την εταιρεία αυτή, για να μην χαθούν όπως οι επιβάτες της πτήσης ΜΗ370. Αν ταξιδέψετε με την AirAsia είστε νεκροί”,
έγραφε ο Κινέζος.

Πηγή: Sputnik
Απόδοση-επιμέλεια: On Alert

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ