Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακόμη ανασύρουν πτώματα απο το Μπόϊνγκ

03.08.2014 | 10:12
Σύμφωνα με διεθνείς παρατηρητές, δεκάδες πτώματα και αποδεικτικά στοιχεία παραμένουν στον τόπο της συντριβής, δύο εβδομάδες μετά την κατάρριψη του Boeing 777 της Malaysia Airlines.

Διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων που ερευνά τα συντρίμμια της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines ανακάλυψε το Σάββατο και άλλα πτώματα, καθώς οι μάχες μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και φιλορώσων αυτονομιστών συνεχίζονται σε περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας. 

Τα πτώματα πρόκειται να σταλούν στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο και στη συνέχεια θα μεταφερθούν αεροπορικώς στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Εϊντχόβεν της Ολλανδίας για αναγνώριση. 

Διεθνείς παρατηρητές αναφέρουν ότι δεκάδες πτώματα και αποδεικτικά στοιχεία παραμένουν στον τόπο της συντριβής, δύο εβδομάδες μετά την κατάρριψη του Boeing 777 από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το έδαφος, όπως υποστηρίζουν ΗΠΑ και ΕΕ. Οι περισσότεροι από τους 298 επιβάτες του αεροσκάφους ήταν Ολλανδοί, Αυστραλοί και Μαλαίσιοι. 

Στο μεταξύ όμως, οι διεθνείς εμπειρογνώμονες αναγκάστηκαν να φύγουν το Σάββατο από ένας μέρος του σημείου της συντριβής εξαιτίας πυρών του πυροβολικού, ανέφερε ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ