Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Άνοιξαν οι κάνουλες του εφάπαξ" στο ΜΤΝ - Ποιοι θα πάρουν με τον παλιό τρόπο υπολογισμού

13.09.2014 | 00:01
Και ξαφνικά άνοιξαν οι “κάνουλες” του εφάπαξ στο ΜΤΝ. Μετά από τη φασαρία που προέκυψε από την χθεσινή του ανακοίνωση το ΜΤΝ προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία λέει ότι όσοι έχουν καταθέσει χαρτιά μέχρι 30 Ιουλίου 2014 θα πάρουν εφάπαξ υπολογιζόμενο με τον ισχύοντα τρόπο.

Ελπίζουμε να μην τους ζητάνε χρήματα πίσω όταν θα προκύψει ο νέος τρόπος υπολογισμού.Για καλό και για κακό όσοι το εισπράξουν ας μην το ξοδέψουν όλο!

Διαβάστε την δεύτερη ανακοίνωση του ΜΤΝ:

 Από τον Ειδικό Λογαριασμό  Αλληλοβοηθείας Ναυτικού (Ε.Λ.Ο.Α.Ν) διευκρινίζεται ότι όσες αιτήσεις χορήγησης εφάπαξ βοηθημάτων έχουν κατατεθεί μέχρι 30 Ιουλίου 2014 εξετάζονται και αποδίδονται με την ισχύουσα μέχρι τότε νομοθεσία.
Η από 10 Σεπ 2014 ανακοίνωση της  Διοικούσας Επιτροπής, αφορά αιτήσεις χορήγησης εφάπαξ βοηθημάτων που έχουν κατατεθεί μετά την 30η Ιουλίου 2014. (Ημερομηνία  κατάθεσης του Ν.4281/2014).

Διαβάστε ακόμη:

Τελεσίγραφο ΣτΕ στο υπουργείο Οικονομικών: "Έχετε 2 μήνες να εκτελέσετε την απόφαση"Υπουργείο Οικονομικών: "Επιστροφή των μισθών στρατιωτικών στο 2012 δεν μπορεί να γίνει"Εφάπαξ ΣΤΟΠ προς το παρόν στους στρατιωτικούς και επισήμως! Τι λέει ανακοίνωση του ΜΤΝ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ