Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Άναψαν" τα τηλέφωνα Αβραμόπουλου

27.06.2013 | 16:57
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο είχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιωάννης Κασουλίδης και της Κροατίας κα Βέσνα Πούσιτς, οι οποίοι  τηλεφώνησαν στον κ. Αβραμόπουλο για να τον ευχαριστήσουν για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
         
Ο κ. Αβραμόπουλος είχε τηλεφωνική συνομιλία και με τον Κύπριο Υπουργό Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.
         
Ο Κύπριος ομόλογός του προσκάλεσε τον κ. Αβραμόπουλο να επισκεφθεί την Κύπρο.
         
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είχε ο τέως αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ κ. Εχούντ Μπάρακ, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θητεία.

Και με Νταβούτογλου 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο κ. Νταβούτογλου τον ευχαρίστησε για την συνεργασία τους, κατά την περίοδο της θητείας του κ. Αβραμόπουλου στο Υπουργείο Εξωτερικών και ευχήθηκε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
  


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ