Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναστασιάδης: Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το δείπνο με Ακιντζί

23.04.2018 | 06:30
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχουν οι Πρόεδροι του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, για να ενημερωθούν για τα διαμειφθέντα στο δείπνο της 16ης Απριλίου, στην οικία Σπέχαρ και την ανεπίσημη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Οι ξεχωριστές ενημερωτικές συναντήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο είχαν ορισθεί μετά το δείπνο της περασμένης Δευτέρας, ενώ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς, πιθανότατα εντός της εβδομάδας. Πρώτος θα ανηφορίσει αύριο τον λόφο του Προεδρικού ο Πρόεδρος ΔΗΚΟ, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 11.00 το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 11.45 θα ακολουθήσει η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Μαρίνο Σιζόπουλο.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς είναι υπό διαμόρφωση, καθώς ο Πρόεδρος απουσίαζε στο Λονδίνο για τη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Κοινοπολιτείας. 

ΠΗΓΗ: www.philenews/KΥΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ