Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναζητούνται χορηγοί για μαχαιροπήρουνα και σκηνές σε μονάδες του Στρατού! Ξεμείναμε

21.10.2013 | 00:01
Καύσιμα για τ΄ άρματα μάχης βρήκαμε. Έστω και με χορηγία. Το ίδιο ισχύει και για τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα. Το θέμα της παρέλασης λύθηκε. Χρήματα και μάλιστα πολλά για την άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ επίσης βρέθηκαν και ας μην μας έκανε το χατήρι ο καιρός με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να μην δει παρά ελάχιστα απ΄ όσα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν. Μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε χρήματα και για τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στις μονάδες μας; 

Οι καταγγελίες από στρατεύσιμους ειναι πλέον μαζικές. Χρησιμοποιώντας το “κανάλι” του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων επισημαίνουν τραγικές ελλείψεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με καμία λογική:

•Στο 211 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνιφυλακής στη Ρόδο το πιο πολύτιμο δώρο για τους στρατιώτες τώρα που ο καιρός άρχισε να κρυώνει είναι ένα πουλόβερ. Για τα οποία όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχει μεγάλη έλλειψη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

•Καταγγέλουνν επίσης ότι στην μονάδα δεν υπάροχυν ούτε...μαχαιροπήρουνα με αποτέλεσμα να ααναγκάζονται να αγοράζουν οι ίδιοι “μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης” .

•Το πιο φοβερό όμως που έχει να κάνει και με την εκπαίδευσή τους είναι ότι υπάρχει έλλειιμα σκηνών! Ελπιζουμε να μην τους βάλουν να αγοράσουν για να κάνουν “σκηνάκια” όταν έρθει η ώρα.


Εξίσου ανησυχητικά είναι όσα μας μεταφέρονται για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των στρατευσίμων. Οι γιατροί σ΄ όλες τις μονάδες της Ρόδου είναι δυσεύρετοι.

Διαβάστε ακόμη:


Μετά τις σαγιονάρες σειρά έχουν τα πουλόβερΤέλειωσαν και οι σαγιονάρες στα κέντρα νεοσυλλέκτων
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ