Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΕΑΕΔ: Τι λέει στην πρώτη του ανακοινώση το νέο προεδρείο

22.02.2014 | 00:01
Η νέα διοίκηση της ΑΝΕΑΕΔ με την πρώτη της ανακοίνωση δίνει το στίγμα της το οποίο σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν είναι ότι η ένωση “δεν είναι κανενός, ανήκει σ΄ όλους”. Μακάρι να είναι έτσι και σιγά ,σιγά να υπάρξει επιστροφή όσων αποχώρησαν υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν μεθοδεύσεις.

Η ανακοίνωση της ΑΝΕΑΕΔ από την οποία παραιτήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου -για προσωπικούς λόγους- Βασίλης Δημητρόπουλος . Στην θέση του ο Γιώργος Ροϊδης.

“Την 18/2/2014, αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας για υποβολή ενστάσεων, που αφορούσαν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση καθώς και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους!
Ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και ζητάμε εκ μέρους τους την κατανόηση σας για τυχόν παραλήψεις και ακούσια λάθη.
Υποσχόμαστε να δουλέψουμε για την ενδυνάμωση της Ένωσής μας και την ταχύτερη δυνατή επαν-ενεργοποίηση της για την επίτευξη του καταστατικού σκοπού της, με πρωταρχικό στόχο την προστασία, βελτίωση και ανάκτηση των εργασιακών, μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των συναδέλφων, για το καλό της ένωσης, όλων των συναδέλφων και των οικογενειών μας.
Πιστοί στις καταστατικές αρχές, το σκοπό και τους στόχους της Ένωσης καλούμε:
  Όλες και όλους να πορευτούμε μαζί, ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
  Όλα τα μέλη να κρίνουν το νέο ΔΣ από το έργο και τις θέσεις του, κλείνοντας τα 
αυτιά τους στις σειρήνες της διάσπασης.
  Όσες και όσους αποχώρησαν μέχρι σήμερα να διατηρήσουν επαφή με την 
Ένωση, την Ένωση όλων μας και να μας αξιολογήσουν επίσης αυστηρά.

Η ΑΝΕΑΕΔ δεν είναι κανενός! Ανήκει σε ΟΛΟΥΣ μας!
Στόχος μας είναι η όσο το δυνατό συχνότερη ενημέρωση και η εξασφάλιση άμεσης συμμετοχής των μελών σε όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού και λήψης αποφάσεων του ΔΣ για να εκπληρώσουμε τον καταστατικό σκοπό και τους στόχους της ένωσης.
Στις πρώτες προτεραιότητες του νέου ΔΣ είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας ουσιαστικής παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων, η ιεράρχηση των προβλημάτων που μας απασχολούν και η προώθηση των ενεργειών που απαιτούνται για την οργάνωση της διημερίδας του EUROMIL”.

Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Φάρκωνας
Ο Γραμματέας
Νικόλαος Καράκαλος


Διαβάστε ακόμη:

"Πόλεμος" αποστράτων με παραιτήσεις στην ΑΝΕΑΕΔ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ