Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΕΑΕΔ: Τι απαντά -εμμέσως- στο κείμενο του Παντελή Συνέλη

02.04.2014 | 00:18
Απάντηση στο κείμενο του ιδρυτικού της μέλους Παντελή Συνέλη ,δίνει η ΑΝΕΑΕΔ. Χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στο κείμενο , ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΝΕΑΕΔ Αντιναύαρχος ε.α Γιώργος Ροϊδης σε ανακοίνωση που υπογράφει επισημαίνει:


Τις τελευταίες ημέρες και μετά τις δημόσιες, έγκυρες και εύστοχες τοποθετήσεις της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, με τις οποίες αποκάλυπτε θέσεις, ενέργειες και πρακτικές της κυβέρνησης οι οποίες ήταν εις βάρος των συναδέλφων, εμφανίστηκαν δυο τρία αποστασιοποιημένα «μέλη» της ένωσης, τα οποία δίνοντας την αίσθηση ότι λειτουργούν ως ομάδα, εξαπέλυσαν ένα μπαράζ σχολίων και αναρτήσεων τάχα κατά του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά στην ουσία κατά αυτής ταύτης της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ.

Φαίνεται ότι τελικά κάποιοι, πέρα από την κυβέρνηση και τα ενεργούμενά της, δεν αντέχουν να βλέπουν την ένωση :
Να ξαναβρίσκει την περπατησιά της
Να ξαναβρίσκει τον χαμένο προορισμό της
Να γίνεται και πάλι η αιχμή του δόρατος των Συναδέλφων
Να αναλύει και με δημόσιες παρεμβάσεις έγκαιρα και εύστοχα να αποκαλύπτει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και μεθοδεύσεις που εξυφαίνονται εις βάρος μας.
Να αρχίζει ξανά την προσπάθεια συσπείρωσης και συμπόρευσης όλων των φορέων.
Να προσπαθεί να ανακτήσει την αξιοπιστία της.
Να ξαναγίνεται η ένωση των πρωτοπόρων προτάσεων
Να εγκαταλείπει την εσωστρέφεια και τον απομονωτισμό που κάποιοι την είχαν οδηγήσει και να γίνεται η εξωστρεφής, συλλογική και ελπιδοφόρα ένωση όλων.
Να γίνεται ξανά η ένωση των μελών της και όχι των ολίγων κατά δήλωση ειδικών και αυτόκλητων πεφωτισμένων.
Κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, τώρα βγήκαν από την σκιά και λιβελογραφώντας συνεχίζουν με μεγαλύτερο ζήλο τα πολύ γνωστά σε αυτούς παιχνίδια της κατασυκοφάντησης, της σπίλωσης και της λασπολογίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αν και οι συντάκτες αυτών των σχολίων και αναρτήσεων λειτουργούν αντικαταστατικά και σε βάρος της ενώσεως αφού προβαίνουν σε ιταμές, αστήρικτες αλλά ερμηνεύσιμες επιθέσεις, με εκφράσεις και χαρακτηρισμούς κατώτερους των ηθικών αξιών και της ευπρέπειας που χαρακτηρίζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει αποφασίσει, στο παρόν στάδιο, να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια και να μην δώσει καμία απάντηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο οδηγήθηκε σε αυτήν του την απόφαση γιατί τα μέλη του πιστεύουν ότι η μοναδική πραγματική και αδιάψευστη απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από τις πράξεις και το έργο του.

Τα καθήκοντα της σωστής λειτουργίας και εκπροσώπησης της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ τα οποία μας έχουν αναθέσει οι συνάδελφοι απαιτούν σεβασμό, υπευθυνότητα, ήθος και άοκνες προσπάθειες και έτσι πορευόμαστε. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ