Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανταλλαγή "πυρών" μεταξύ Καμμένου - Ντόρας! "Στηρίζεται τους δανειστές" είπε ο ΥΕΘΑ

25.05.2015 | 11:57

Οι σχέσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με την οικογένεια Μητσοτάκη ήταν και παραμένουν από πολύ καλές ως εξαιρετικές. Παρόλα αυτά ο ΥΕΘΑ είχε μετωπική σύγκρουση με την Ντόρα Μπακογιάννη σε κοινή τους τηλεοπτική παρουσία στην πρωϊνή εκπομπή του Antenna.

Ο κ.Καμμένος κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι στηρίζουν τους δανειστές κι όχι τη χώρα:

«Πόσα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ του κοινού αυτού πλέον μορφώματος γιατί είναι πακέτο πια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ του παρελθόντος, έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε; Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της πασοκονεοδημοκρατίας οι οποίοι στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι»

Αυτά που είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ προκάλεσαν την αντίδραση της κας Μπακογιάννη:

«Παρακαλώ πολύ να ανακαλέστε, εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ λοιπόν να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, να μην συνεχίσετε αυτή τη λογική», απάντησε η βουλευτής της ΝΔ.
«Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών, το ότι κάθεστε σε μια καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα, να είμαστε ξεκάθαροι», τόνισε απευθυνόμενη στον πρόεδρος των ΑΝΕΛ η Ντόρα Μπακογιάνννη και πρόσθεσε ότι «εμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ