Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απειλές για οθωμανικά χαστούκια από Τουρκάλα Top Model

24.03.2018 | 17:02
Στο παιχνίδι της προπαγάνδας και των απειλών και το τουρκικό μόντελινγκ, και μάλιστα από το ανερχόμενο φωτομοντέλο της γείτονος, Μερβέ Ακκανάτ. Η Τουρκάλα καλλονή η οποία εξελέγη πρώτη στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey,  δήλωσε πως απέρριψε επαγγελματικές προτάσεις από την Ελλάδα, λόγω της στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Όμως ξεστόμισε και απειλές: "Ξέρουμε και να τείνουμε Κλάδο Ελαίας στους καταπιεσμένους και να χτυπάμε Οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει"

Η Μερβέ Ακκανάτ ανέφερε πως είναι χαρούμενη που βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey και είπε: Είμαι πολύ χαρούμενη που απέναντι σε μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκλεκτά ονόματα της Τουρκίας, εξελέγην βασίλισσα. Είμαι περήφανη που θα εκπροσωπήσω την Τουρκία στον διαγωνισμό Top Model Of World. Το επόμενο διάστημα σίγουρα δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ με την ηθοποιία ή να γίνω παρουσιάστρια. Θα συνεχίσω μόνο την καριέρα μου σαν μοντέλο.

Η Ακκανάτ είπε αναλυτικά: Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην Εβδομάδα Μόδας Αθηνών που θα γίνει στις 30 Μαρτίου. Αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της. Διότι εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε Κλάδο Ελαίας στους καταπιεσμένους και να χτυπάμε Οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει¨

ΠΗΓΗ: www.sondakika.com

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ