Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Απειλές" κατά Καμμένου από επιχειρηματία για το ρουσφέτι του υιού του; "Θα αλλάξω υπουργό"!

22.02.2015 | 14:20
Η είδηση κάνει από το πρωί τον “κύκλο” της στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν έχει ακόμη και ψήγμα αλήθειας είναι πολύ σοβαρή. Σύμφωνα μ΄ αυτή μεγαλοεπιχειρηματίας απαίτησε από τον Πάνο Καμμένο με απαράδεκτο τρόπο να μην μετατεθεί ο υιός του στα σύνορα από την Αθήνα όπου παρατύπως είχε τοποθετηθεί. Κι όταν ο ΥΕΘΑ του εξήγησε ότι δεν μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις ,εκείνος του απάντησε ότι θα το “τακτοποιήσει όταν ΥΕΘΑ θα είναι άλλος” στην θέση του Καμμένου.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συναντηση που είχε με τους δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ είχε πει ότι “πολλοί του έκλεισαν το τηλέφωνο” αυτές τις ημέρες,μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο πατέρας του. Αναφέρθηκε όμως στο θέμα μάλλον με διάθεση χιούμορ και δεν άφησε κανένα υποννοούμενο απειλών. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν απειλές.

Καλό θα είναι να ανακοινωθεί λοιπόν ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας …αλλάζει ΥΕΘΑ για χάρη του υιού του. Ποιος είναι και από που πιστεύει ότι αντλεί την δύναμή του;

Ας ενημερώσουν τους πολιτες ποιος είναι. Υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος . Ανάμεσα στα 1500 ονόματα στρατιωτών που πήραν μετάθεση υπάρχουν πολλά ισχυρά ονόματα . Και λίγο πολύ είναι γνωστά πλέον. Δεν είναι σωστό να διασύρονται όλοι από μια πληροφορία . Ας μάθουμε λοιπόν ποιος ή ποιοι έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι και απειλούν.

Διαβάστε ακόμη:

Και ο υιός Πρωτόπαππας μετατέθηκε από Αθήνα για Κομοτηνή! Ο "εθισμός" μας στο ρουσφέτιΚι όμως ρουσφέτια έγιναν και σ΄αυτή τη σειρά νεοσύλλεκτων!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ