Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ για τους μισθούς στρατιωτικών: Έγγραφο Καμμένου στον Τσίπρα!

20.01.2016 | 13:58
Έγγραφο του ΥΠΕΘΑ προς το υπουργείο Οικονομικών αλλά και τον πρωθυπουργό για την καταβολή του υπόλοιπου 50% της απόφασης του ΣτΕ.

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΘΑ “προκειμένου εφαρμοστούν οι διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 95 του Συντάγματος της Ελλάδος που ορίζουν ότι η Διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις δηλαδη πλήρης συμμόρφωση προς τις Αποφάσεις του ΣτΕ, και καταβολή του υπολοίπου 50% των αναδρομικων στα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αύξηση των αποδοχών τους απεστειλε σχετικό  έγγραφο προς Υπουργείο Οικονομικών με κοινοποιηση στο Γραφείο Πρωθυπουργού”.

Θα δοθούν τα χρήματα είναι το καυτό ερώτημα. ΄Αποψή μας είναι ότι σε πρώτη φάση τουλάχιστον  το έγγραφο περισσότερο αποτελεί γραμμή άμυνας έναντι των δανειστών σε περίπτωση -καθόλου απίθανη- που ζητηθούν και νέες περικοπές στο στράτευμα. Τα 170 εκατομμύρια που απαιτούνται για να επιστραφούν τα χρήματα που δικαιούνται οι στρατιωτικοί έχουν δεσμευθεί σύμφωνα με τον Καμμένο. Το θέμα είναι πότε θα δοθούν.

Διαβάστε όλο το έγγραφο ΕΔΩ
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ