Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποζημιωση μαμούθ σε οικογένεια στρατιώτη που πέθανε από...αμυγδαλές!

10.01.2016 | 18:54
Αποζημίωση μαμούθ 839 χιλιάδων ευρώ για οικογένεια στρατιώτη ο οποίος χάθηκε άδικα από αμυγδαλές κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Ο Άρειος Πάγος με αμετάκλητη απόφασή του δικαίωσε την οικογένεια του νεκρού στρατιώτη που πέθανε από επιπλοκές που άρχισαν από ...τις αμυγδαλές του, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε αμέλεια από τους ιατρούς που κλήθηκαν να χειριστούν το περιστατικό.

Η πυώδης υπετροφία των αμυγδαλών στάθηκε μοιραία για τον μαυροσκούφη,όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο για μια χώρα ευρωπαϊκή.
Ο νεαρός στρατιώτης έχασε τη ζωή του το 1999. Διαγνώστηκε το πρόβλημα στις αμυγδαλές του,εισήχθη σε νοσοκομείο αλλά εκεί όπως προκύπτει δεν δόθηκε η απαραίτητη σημασία στην επιμονή των συμπτωμάτων με αποτέλεσμα αντί να τον κρατήσουν εντός νοσοκομείου να τον στείλουν ξανά στην μονάδα του. Η υγεία του επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα μέχρι που παρουσιάστηκε μυοπερικαρδίτιδα! Αυτό ήταν και το τέλος.
Οι συγγενείς του προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και μετά από πολύχρονο δικαστικό αγώνα ,όπως γράφει το Πρώτο Θέμα κέρδισαν.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο επιδίκασε στoυς γονείς 260.000 ευρώ στον καθένα, στα αδέλφια 140.000 ευρώ στον καθένα, στον παππού 30.000 ευρώ και στονθείο 9.000 (συνολικά 839.000 ευρώ) 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ