Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αβραμόπουλος προς Α/ΓΕΝ και Αρχηγό Στόλου: "Μιλήστε με το Ισραήλ για τον πύραυλο"!

15.04.2014 | 10:01
Όλα καλά τα παρουσίασαν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι Αρχηγοί ΓΕΝ και Στόλου αλλά και ο κυβερνήτης της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ, η οποία όπως εκτιμούν αξιωματικοί με πείρα στη θάλασσα βρέθηκε από λάθος σε περιοχή δεσμευμένη από τους ισραηλινούς για πυρά.

Και είναι βέβαιο ότι κανείς από τους τρεις δεν ανέμενε την απάντηση του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος με “συμβουλευτικό” ύφος τους είπε: “Μιλήστε και με τους Ισραηλινούς”!

Ο Αβραμόπουλος έχει κάτι παραπάνω από στενές και καλές σχέσεις με το Ισραήλ. Και είναι βέβαιο ότι έχει ήδη ενημέρωση από τις “πηγές” του. Γνωρίζει πολύ καλά τι σύσκεψη έγινε στο λιμάνι της Χάϊφα και τι ειπώθηκε, ποιος κατέβηκε απο το πλοίο με χάρτες για να δείξει που βρισκόταν η φρεγάτα και τι απάντηση πήρε από τους ισραηλνούς. Συνεπώς η απάντησή του “μιλήστε και με τους Ισραηλινούς”, μόνο τυχαία δεν είναι.

Τα ...κάστανα από τη φωτιά ανέλαβε να βγάλει το ΓΕΕΘΑ το οποίο προωθεί τώρα το σενάριο ότι η λάμψη που είδαν απο τη γέφυρα του πλοίου ήταν ο δορυφόρος που εκτόξευσε το Ισραήλ. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ επικοινώνησε με το Ισραήλ και "τσέκαρε" ότι οι ώρες ταιριάζουν. Αναμένουμε εντός της ημέρας την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΝ βέβαια.

Το πρόβλημα στον Στόλο βέβαια δεν είναι τι συνέβη το βράδυ της 9ης Απριλίου, αλλά…πως διέρρευσε!!! Οι …απειλές ότι “θα βρω ποιος το διέρρευσε” προκαλούν προφανώς …απελπισία αφού η λογική επιβάλλει να δούμε πως η φρεγάτα μας εισήλθε -αν έχουν δίκιο οι ισραηλινοί- σε λάθος περιοχή τη λάθος ώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΥΕΘΑ ζητά ενημέρωση από το ΓΕΝ για το συμβάν με τη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ ! 6 ερωτήματα
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ