Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανη στρατιώτης δεν αντιλήφθη οτι ηταν εγκυος!

20.09.2012 | 13:23
Συμφωνα με την αγγλικη εφημερίδα Daily Mail μια βρετανή στρατιώτης, που υπηρετεί στο Αφγανιστάν δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι στο νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον (εκεί όπου υπηρετεί ο πρίγκιπας Χάρι).

Η εφημερίδα η οποία πρώτη δημοσίευσε την είδηση, έγραψε ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα--η ταυτότητα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα--έμεινε έγκυος πριν ξεκινήσει η εξάμηνη αποστολή της στο Αφγανιστάν.

Η εκπαίδευσή της περιελάμβανε πορεία 13 χιλιομέτρων και τρέξιμο. Η δουλειά της ήταν ο ανεφοδιασμός με πυρομαχικά των στρατιωτών που μάχονται κατά των αφγανών ενόπλων.

Η γυναίκα παραπονέθηκε για κοιλιακούς πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκστρατείας οπου κι ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα γεννούσε, έγραψε η Mail επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές.

"Πρόκειται για ένα μοναδικό περιστατικό, αλλά η ομάδα μου είναι καλά προετοιμασμένη για το αναπάντεχο και προσαρμόστηκε τέλεια στην κατάσταση", δήλωσε στην εφημερίδα η αντισμήναρχος Άντρια Λούις, διοικητής του νοσοκομείου εκστρατείας.

Το νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου Μπάστιον, παρότι συνήθως χρησιμοποιείται για ακρωτηριασμούς και για την φροντίδα όσων έχουν υποστεί τραύματα από σφαίρες, θεωρείται ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα με φορητά ακτινολογικά μηχανήματα, ένα χειρουργείο και τομογράφους.

Το υπουργείο Άμυνας στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι η μητέρα και το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση και ότι ειδικοί γιατροί από τη Βρετανία μετέβησαν στο στρατόπεδο για να την συνοδεύσουν στην πατρίδα και να της προσφέρουν την όποια φροντίδα χρειαστεί στη διάρκεια της μεγάλης πτήσης.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ