Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Charles de Gaulle: Το γαλλικό αεροπλανοφόρο στον πόλεμο κατα των τζιχαντιστών - ΦΩΤΟ

18.11.2015 | 13:18

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle θα αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο για να βελτιωθεί η ταχύτητα δράσης των γαλλικών δυνάμεων επί του πεδίου. Το πυρηνοκινητο αεροπλανοφόρο αναχώρησε σήμερα απο το λιμάνι της Τουλόν για επιχειρήσεις στη Συρία.

Το αεροπλανοφόρο αυτό με τα 26 καταδιωκτικά --18 Rafale και 8 Super-Etendard-- θα ενισχύσει σημαντικά την ικανότητα κρούσης των γαλλικών δυνάμεων στην περιοχή. 

Διαβάστε: Γαλλία: Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle στην ανατολική Μεσόγειο

Οι παρακάτω ειναι σημερινές (18/11) φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του πρακτορείου Reuters στην Τουλόν

 


Το Charles De Gaulle, είχε αποπλεύσει την 13η Ιανουαρίου από την Τουλόν - νότια Γαλλία για μία αποστολή περίπου 5 μηνών, και παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στον Κόλπο, δίπλα στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson, λαμβάνοντας μέρος στις επιχειρήσεις του διεθνούς συνασπισμού των οποίων ηγούνται οι ΗΠΑ.

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο είναι το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Δυτικής Ευρώπης και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 26 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών Super Étendard και τα πολλαπλού ρόλου μαχητικά αεροσκάφη Rafale Μ όπως και πυραυλους επιφανείας-αέρος Aster. Διαβάστε - Εντυπωσιακή προσνήωση αεροσκάφους στο Charles De Gaulle - ΒΙΝΤΕΟ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ