Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δάνεια στους στρατιωτικούς για να ξεπληρώσουν ...δάνεια

17.01.2013 | 00:01
Η εποχή του “να μαζευτούμε να κάνουμε μια επιτροπή” για να επιλύσουμε οποιοδήποτε θέμα, έχει εκ των πραγμάτων περάσει και δεν υπάρχουν ελπίδες επιστροφής. Τα προβλήματα πιέζουν αφόρητα για λύσεις εδώ και τώρα .

Η χθεσινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ με το προεδρείο των Ελλήνων Τραπεζιτών , χρήσιμη ήταν και απαραίτητη ,αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Γιατί το να “φτιάξουμε μια επιτροπή να εξετάσουμε το θέμα” δεν προσφέρει τίποτα στους στρατιωτικούς που αναμένουν λύση “εδώ και τώρα”.

Είναι προφανές ότι οι τράπεζες δύσκολα θα αποδεχτούν το σύνολο των προτάσεων που έχει υποβάλει η ηγεσία του ΥΕΘΑ και μεταξύ άλλων προβλέπουν ,μείωση του ποσού των δόσεων που δεν θα ξεπερνά το 25% των καθαρών αποδοχών του στρατιωτικού που έχει πάρει το δάνειο, με ανάλογη άτοκη επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και
μείωση του επιτοκίου χορηγήσεων στο μέρος που αφορά στο κέρδος της τράπεζας.

Κι αυτό γιατί μάλλον θεωρείται απίθανο να δεχτούν να μειώσουν τα κέρδη τους αν κάποιος δεν τους το επιβάλει.

Τι θα προκύψει απ΄ αυτή την επιτροπή; Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει μια λύση επιμήκυνσης αποπληρωμής και σίγουρα θα δούμε “νέα τραπεζικά προϊόντα”, προσαρμοσμένα “στις ανάγκες των στρατιωτικών”, μέσω των οποίων θα μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν για να αποπληρώσουν τα χρέη τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δάνεια στρατιωτικών. Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση Παναγιωτόπουλου-τραπεζιτών
 
ΚΕΡΑΥΝΟΙ αντιναύαρχου Γκορτζή,συνέχεια! "Που είναι τα λεφτά μας"!

Φ.Κρανιδιώτης: οι διαφωνίες για την Άμυνα και τι αποκάλυψε για τα δάνεια στρατιωτικών


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ