Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν προφυλακίζεται ο Ευσταθίου

06.02.2014 | 15:50
Με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο Παναγιώτης Ευσταθίου, που κατηγορείται για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, δε θα προφυλακιστεί.
Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, με Πρόεδρο την κ. Αβροκόμη Θούα, κατά πλειοψηφία (2-1) απέρριψε την έφεση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, με την οποία ζητούσε την προσωρινή κράτηση του 83χρονου και βαριά ασθενούς κ. Παναγιώτη Ευσταθίου, αναφέρει σε δήλωσή του, ο συνήγορος του εκπροσώπου της εταιρίας ATLAS, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

«Η Δικαιοσύνη αξιολόγησε τα σοβαρά προβλήματα υγείας του κ. Ευσταθίου, καθώς και το γεγονός ότι εμπράκτως συνδράμει τον Ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή, στο δύσκολο έργο του να διερευνήσει την σύνθεση υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων», τονίζει ο Μ. Δημητρακόπουλος.

Ο 83χρονος Παναγιώτης Ευσταθίου είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον αρμόδιο Εισαγγελέα Διαφθοράς, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο είχε κληθεί να άρει διαφωνία ανάμεσα σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για το αν πρέπει ή όχι να προφυλακιστεί.

Κατά αυτού του βουλεύματος ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ