Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η δίκη Άκη Τσοχατζόπουλου

08.05.2013 | 10:25
Μετά το δεύτερό του Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Ακης Τσοχατζόπουλος πέρασε και πάλι σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί το κατώφλι του Εφετείου για την επανάληψη της δίκης με τον ίδιο βασικό κατηγορούμενο.

Πρώτος βγήκε από την κλούβα της αστυνομίας ο πρώην υπουργός και ακολούθησε η σύζυγός του ντυμένη με βαριά ρούχα (δερμάτινο σακάκι) αλλά και εμφανώς καταβεβλημένη.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι ίδια με την πρώτη ημέρα της δίκης, αφού δεν υπήρχε καν κόσμος έξω από το Εφετείο.

Αυτό που αναμένεται σήμερα είναι βροχή ενστάσεων από τους δικηγόρους του Άκη Τσοχατζόπουλου και των άλλων κατηγορουμένων.

Επίσης, αναμένεται και να αποφασίσει το δικαστήριο ως προς το αίτημα του ελληνικού Δημοσίου, που διεκδικεί από τον κάθε κατηγορούμενο ως αποζημίωση το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Παρόντες στο δικαστήριο είναι έντεκα από τους 19 κατηγορούμενους. Μεταξύ των απόντων είναι η πρώην σύζυγος και η κόρη του πρώην υπουργού, οι οποίες δεν είχαν προσέλθει ούτε κατά την έναρξη της δίκης.

Η δίκη θα γίνεται δυο φορές την εβδομάδα.

Πηγή - NewsIt.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑ