Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο βόμβες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου θα εξουδετερωθούν στον Ασπρόπυργο

09.09.2017 | 10:13
 Δύο μεγάλες βόμβες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ισχύος 500 λιμπρών, θα εξουδετερωθούν την Κυριακή στην περιοχή του Ασπρόπυργου, αφού εντοπίστηκαν στον χώρο της 112 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, η εξουδετέρωση είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 7:30 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 11:00, αν και ο δήμαρχος προειδοποίησε ότι η όλη επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι.

Το σημείο όπου θα γίνει η εξουδετέρωση συνορεύει με τη συνοικία του Ασπροπύργου "Αεροδρόμιο", για αυτός και οι κάτοικοί της καλούνται να απομακρυνθούν από τις οικίες τους.

Στις υπόλοιπες, γειτονικές συνοικίες, στην "Γκορυτσά", στην "Τρύπα Αλεπούς", στην "Κόκκινη Εκκλησιά", στο "Ψάρι και στα "Θερμοκήπια", οι κάτοικοι καλούνται να αφήσουν ανοιχτά τα παράθυρά τους, να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, μακριά αντικείμενα που μπορεί να μετακινηθούν ή να σπάσουν και κυρίως να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι κάτοικοι της συνοικίας "Αεροδρόμιο", θα μπορούν να φιλοξενηθούν σε υποδομές που ο Δήμος Ασπροπύργου έχει φροντίσει να μείνουν ανοιχτές. Πρόκειται για το Α' ΚΑΠΗ Ασπροπύργου, την αίθουσα Εκδηλώσεων στο Πνευματικό Κέντρο και το Κλειστό Γυμναστήριο, στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου.

Επίσης, για όσους επιλέξουν να παραμείνουν σε ανοιχτούς χώρους, συνιστώνται οι πλατείες Δημαρχείου, Ηρώων, Άνω και Κάτω Φούσας.

Επίσης, ο Δήμος θα διαθέσει δημοτικά λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν από την κεντρική πλατεία της συνοικίας "Αεροδρόμιο", στις 07:00 το πρωί της Κυριακής, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και τις πλατείες της Κάτω και της Άνω Φούσας. Από τα σημεία αυτά θα τους παραλάβουν τα λεωφορεία και κατά την επιστροφή στις εστίες τους, στις 15:00 μετά το μεσημέρι.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ