Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο ουκρανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν από ενόπλους

16.04.2014 | 12:47
Δύο ουκρανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν στην περιοχή του Λουχάνσκ, της ανατολικής Ουκρανίας, από ενόπλους, ανακοίνωσε το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Κράσνι Λουτς, όπου οι δύο στρατιώτες "αιχμαλωτίστηκαν και οδηγήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση από εξτρεμιστές".
Οι δύο στρατιωτικοί είχαν σταματήσει για να επισκευάσουν βλάβη του υπηρεσιακού τους οχήματος, διευκρινίζει το υπουργείο Άμυνας.

Επιπλέον οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες (SBU) ανακοίνωσαν σήμερα οτι οι ένοπλες φιλορωσικές ομάδες στην ανατολική Ουκρανία έχουν εντολή "να κάνουν χρήση των όπλων τους για να σκοτώσουν" ουκρανούς στρατιώτες.
"Οι συνομιλίες μεταξύ των ρώσων δολιοφθορέων, οι οποίες υπεκλάπησαν, μαρτυρούν ότι οι ενέργειες δολιοφθοράς στην ανατολική Ουκρανία τελούν υπό την καθοδήγηση αξιωματικών των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών του στρατού οι οποίοι δίνουν την κυνική εντολή 'πυροβολήστε για να σκοτώσετε' ουκρανούς στρατιώτες", δήλωσε η υπηρεσία Τύπου των SBU σε ανακοίνωσή της.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ