Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Εάλω τα Μετοχικά Ταμεία"! Αποκαλυπτικά έγγραφα που αποδεικνύουν την διάλυσή τους

01.06.2014 | 00:01
Την Πέμπτη 29 Μαίου και ώρα 10:00 το πρωί, κλήθηκαν οι «μη θεσμικές» Ενώσεις αποστράτων των Ε.Δ. , (αφού οι θεσμικές ενώσεις ενημερώνονται όπως φαίνεται από την σχετική αλληλογραφία απ’ ευθείας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ενημερωθεί κανένα μέλος, μάλλον «λόγω εκλογών»)  και του ΛΣ & Ελληνικής Ακτοφυλακής από την Διοίκηση του ΜΤΝ, ώστε  να  τους ενημερώσει   για την πορεία- βιωσιμότητα  του .


Τα μηνύματα είναι αποκαρδιωτικά και δεν είναι πλέον μηνύματα αλλά εφαρμογή του σχεδίου να γίνουν  όλα τα Μετοχικά Ταμεία, Επικουρικά.


Με την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου νόμου και του νόμου 4256/2014 που αναφέρονται στα συνημμένα έγγραφα θα  αρχίσει από 1-7-2014 η μείωση  των εσόδων των ταμείων περί τα 4,3 εκατ. ευρώ που θα  έχει σαν συνέπεια την μείωση των μερισμάτων ΜΤΝ- ΕΚΟΕΜΝ.


Τα μετοχικά Ταμεία θα υποβάλουν υποχρεωτικά κάθε έτος στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.) αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητα τους και οι αυξομειώσεις των παροχών θα διενεργούνται μετά  από την σύμφωνη γνώμη της Ε.Α.Α. του Υπουργείου Εργασίας!
Τι δεν καταλαβαίνει το ΓΕΝ στην απαντητική επιστολή προς το ΜΤΝ υπογραφόμενη από τον υπαρχηγό ΓΕΝ …δεν καταλαβαίνουμε.


Τα έγγραφα απεστάλησαν από το ΜΤΝ στην ηγεσία του ΓΕΝ, στο ΥΠΕΘΑ και στην ΕΑΑΝ.
Η απάντηση του ΓΕΝ στο πρώτο έγγραφο καθώς και σε προηγούμενα του ΜΤΝ δείχνει να μην έχουν καταλάβει που πάνε τα ταμεία. Είναι δυνατόν;

Το δεύτερο έγγραφο του ΜΤΝ κρούει το καμπανάκι κινδύνου για το άμεσο μέλλον και των Ταμείων  και των καταβληθέντων μερισμάτων.
Θα πρέπει να σταματήσουν οι Αρχηγοί των Επιτελείων να κάνουν τάχα «υψηλή πολιτική» αφήνοντας τα Μετοχικά Ταμεία στο έλεος των κυβερνητικών σχεδιασμών.


Ο κίνδυνος απαξίωσης και διάλυσης των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ. είναι προ των πυλών.
Μετά θα έχουν να λαμβάνουν λογαριασμό ΑΠΑΝΤΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
Διαβάστε ακόμη:


Δικαστική βόμβα για το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού προκαλεί αντιδράσειςΤελικά σε ποιον ανήκουν τα Μετοχικά Ταμεία;


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ