Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΑΣ: "Πυρά" Κικίλια κατά της κυβέρνησης για τα προβλήματα στη μισθοδοσία

15.05.2018 | 14:47
"Πυρά" κατά της κυβέρνησης για τα προβλήματα καταβολής της μισθοδοσίας των εργαζομένων στα ΕΑΣ, εξαπέλυσε ο Τομέας Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Σε κοινή δήλωση τους οι κ.κ, Βασίλης Κικίλιας και Αναστάσιος Δημοσχάκης κάνουν λόγο για κυνική ομολογία αποτυχίας της συγκυβέρνησης, καταλογίζοντας της ανεπάρκεια και ανικανότητας που οδηγεί την αμυντική βιομηχανία σε μη αναστρέψιμη απαξίωση. 

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση τους:

«Η αδυναμία καταβολής της μισθοδοσίας στους εργαζομένους της εταιρείας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα είναι μια κυνική ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αποδεικνύεται ότι οι εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας περί στήριξης και ενίσχυσης της αμυντικής μας βιομηχανίας, ήταν για άλλη μια φορά επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Έτσι, μια σημαντική εταιρεία για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας όπως είναι τα ΕΑΣ, κινδυνεύει να περιέλθει σε λειτουργικό αδιέξοδο λόγω ανεπάρκειας και ανικανότητας των κυβερνώντων και οδηγείται στην πλήρη και μη αναστρέψιμη απαξίωση, σε μια τόσο κρίσιμη εθνικά συγκυρία.

Οι πολιτικές ευθύνες υφίστανται και θα αναζητηθούν».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ