Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε άντρας με επέμβαση και πάει και στρατό! Έγινε στην Κρήτη

09.04.2013 | 23:11
Την απόφαση να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όπως πραγματικά αισθάνεται και να δημιουργήσει την δική του οικογένεια πήρε ακόμα ένας Ηρακλειώτης, ο οποίος πρόσφατα έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου η αίτηση του για την μεταβολή των στοιχείων της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως του, διεκδικώντας πλέον να καταχωρηθεί με ανδρικό όνομα και να διαγραφεί το γυναικείο που τον συνόδευε στα 30 χρόνια της ζωής του.Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος πλέον δεν κρύβει την χαρά του γι’ αυτήν την απόφαση ζωής.
Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο ίδιος βρίσκεται σε σοβαρή σχέση και σκοπεύει να παντρευτεί καθώς ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στην οποία προσέφερε μονόπετρο.

Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος να είναι παραδοσιακός υπό τους ήχους της κρητικής λύρας.

Με την αλλαγή φύλου και την μεταβολή της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως, ο 30χρονος θα κληθεί να παρουσιαστεί στον στρατό, κάτι όμως που δεν τον πτοεί. Απεναντίας φαίνεται να το χαίρεται αφού, όπως επισημαίνει, αγαπάει την πατρίδα του και ιδιαίτερα την Κρήτη.

Την υπόθεση του 30χρονου χειρίστηκε ο δικηγόρος Ιάσονας Παπαστεφανάκης, ο οποίος χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ιδιαίτερη για τον εντολέα του. 
"Η πραγματική ζωή πλέον είναι μπροστά του και του εύχομαι από καρδιάς να ζήσει ευτυχισμένος" δήλωσε στο Cretalive.

Ο νεαρός, όπως προβλέπεται από την διαδικασία, παρακολουθήθηκε από ψυχίατρο, ο οποίος επικύρωσε την απόφαση του να αλλάξει φύλο και έτσι έκανε μία σειρά επεμβάσεων με βασικότερη αυτήν της φαλοπλαστικής και της προσθετικής όρχεων. Ακόμα, έκανε δευτερεύουσες επεμβάσεις για την εξάλειψη των γυναικείων χαρακτηριστικών.

Πριν από λίγες εβδομάδες, εκδόθηκε στο Ηράκλειο η πρώτη απόφαση βεβαίωσης αλλαγής φύλου που αφορούσε  26χρονο Ηρακλειώτη... 

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Λοχαγός Πεζοναυτών αρραβωνιάζεται τον συντροφο του στον Λευκό Οικο! ΦΩΤΟ


Ο πρώτος λεσβιακός γάμος σε στρατιωτική ακαδημία!

Μια κινηματογραφική ταινία φουντώνει τη συζήτηση περί gay στον ισραηλινό στρατό 

ΣΧΟΛΙΑ